Fina resultat och en glad dotter

Varmt välkommen ska du vara hit till min blogg. Du är även välkomnad till dagens inlägg, som ska handla om när jag och min dotter var på en barnfotografering i Göteborg. Vi var hos en duktig barnfotograf som går under företagsnamnet Little Moments By Felicia.

Min dotter har alltid älskat att stå framför kameran, vilket gör att både jag och min man tar mycket bilder på henne. De bilderna blir dock inte alltid lika bra som vi hade tänkt oss, det har fått oss att fundera kring att gå till en professionell fotograf. När jag var inne på datorn en dag såg jag information om en barnfotograf, vilket fick mig intresserad. Det slutade med att jag bokade in en barnfotografering i Göteborg. När jag berättade för min dotter blev hon överlycklig, så glad har jag nog aldrig sett henne. Väl på fotograferingen var hon lite nervös, men det släppte så fort de kom igång och fotograferade. Hon är verkligen en naturbegåvning, så bra som hon blir på bild blir ju bara riktiga modeller. Även fotografen var extremt duktig, hon kommunicerade bra med min dotter och de samarbetade otroligt bra tillsammans. Resultatet av den här dagen var att min dotter var överlycklig och vi fick många fina bilder på henne som vi kan hänga upp här hemma. Jag blev även väldigt imponerad av fotografen, vi kommer högst troligt återvända för ännu en barnfotografering i Göteborg. Det var ju trots allt något vi alla tyckte var väldigt roligt, speciellt min dotter. Jag kan verkligen rekommendera er att göra något liknande med era barn om de också älskar kameran, det ger fina resultat och glada barn.