En konferens på Grytbergs Säteri

God morgon, god morgon! Vad trevligt att du kommit hit för att läsa ett inlägg, idag kommer du få läsa ett inlägg om företaget Grytbergs Säteri. Det är stället där vi hade en lite annorlunda men intressant konferens i Strängnäs.

På mitt jobb turas vi om att ta hand om konferenserna, för att det ska bli omväxling och för att alla ska göra sin del i det hela. En kollega till mig anordnade en konferens på Grytbergs Säteri, det var den senaste konferensen vi hade. Det var även den konferensen jag personligen tyckte var mest intressant, jag hade lätt kunnat ha en likadan konferens i Strängnäs igen. Det som var mest speciellt med just den här konferensen var miljöomväxlingen, vi var i en härlig miljö nära till naturen. Det var mycket mer behagligt i jämförelse med vår vanliga kontorsmiljö, det blev mer avslappnat. Det gjorde i sin tur att fantasin tog vid ännu mer och man fick idéer som man aldrig har fått förut, vilket resulterade i att vi kom fram till många bra förslag till företaget. Så bra som det gick under den här konferensen har det nog aldrig gått under en konferens tidigare. Då jag har lätt att glädjas för andra blev jag otroligt glad för min kollega då hon kommit upp med den här idén, ingen annan har ens funderat på att byta plats för en konferens. Personligen hade jag lätt kunnat ha en till konferens i Strängnäs på Grytbergs Säteri, det gör även att jag kan tipsa er om att göra detsamma. Om ni är trötta på vanliga konferenser på ett kontor är det här det perfekta stället för er.