Nylagt och fint golv i nästan hela huset

God eftermiddag på er, hoppas ni alla mår super och att ni även har en bra dag. Såhär mitt på dagen tänkte jag skriva och publicera ett inlägg till er, tanken är att det ska handla om företaget Eriksson & Dahlin Golventreprenad AB. Det är företaget vars golvläggare i Solna hjälpte mig att lägga nytt golv i några rum här hemma.

Under några veckor har jag gjort om lite här hemma, jag kände att huset behövde lite uppfräschning efter att ha sett näst intill likadant ut i flera år. En av de större sakerna jag ville göra när jag planerade renoveringen var att lägga nytt golv i nästan alla rum, vilket jag inte kunde göra på egen hand. Eftersom det var ett så omfattande arbete skulle det ta alldeles för lång tid för att jag skulle göra det när jag kom hem från jobbet om dagarna, jag ville dessutom att resultatet skulle bli professionellt och fint. Med det i bakhuvudet började jag leta efter golvläggare i Solna som kunde hjälpa mig, vilket resulterade i att jag hittade och kontaktade Eriksson & Dahlin Golventreprenad AB. De verkade trovärdiga och jag kände att jag kunde få bra hjälp av dem, vilket jag idag kan berätta för er att jag fick. De arbetade hårt och effektivt samtidigt som de var noggranna för att jag skulle få ett så bra resultat som möjligt på så kort tid som möjligt, om jag minns rätt tog det bara några få dagar för dem att färdigställa allt. Idag har jag nytt fint golv i nästan hela huset och det blev mycket bättre än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig, vilket gör att jag verkligen kan rekommendera det här företaget och deras golvläggare i Solna om någon av er också snart ska lägga nytt golv.