VVS-systemet har slutat funka

Vi har haft det väldigt kyligt och kallt här hemma det senaste och jag vet inte riktigt vart problemet ligger. Anar att det kan ha något att göra med ventilationen. För omkring ett år sedan så installerade vi nämligen ett nytt VVS-system här hemma. I början så fungerade det bra men i och med att månaderna har gått så verkar det som att det har slutat att fungera. Det fungerar i varje fall inte lika bra som det gjorde från början.

Vi diskuterade ganska länge innan vi ens gjorde slag i saken att ringa till Ralles VVS och be dem om hjälp med att installera ett VVS-system. Sen när vi väl hade ringt till dem så gick det faktiskt ganska snabbt sen. Efter bara en vecka hade vi hantverkare från Ralles VVS hos oss som mätte och installerade och som sen plötsligt hade installerat det hela för att ge ett fungerande värme och ventilationssystem.

Nu har det dock börjar att krångla. Vet att de på Ralles VVS sa att det bara är att ändra i inställningarna om det är något som krånglar men jag kommer tyvärr inte ihåg hur det var jag skulle göra.  Därför tror jag faktiskt att jag ska göra så att jag ringer till dem och frågar. Kanske kan kolla med dem om de har möjlighet att komma över hit och visa hur jag ska göra med ventilationen igen. Så ska jag göra mitt bästa för att se till så att det fungerar som det bör göra.

Du gillar kanske också...