Nu förstår jag hur effektivt det verkligen är med akupunktur

Det här med akupunktur var inte direkt någonting som jag kunde någonting om tidigare. Det är snarare någonting som jag förstår mig på nu när jag har gått på behandlingar i det. Trodde aldrig att det skulle kunna vara riktigt så effekter som det är, trots att jag hört att det ska vara bra. Tänkte att det är ju faktiskt bara små nålar så hur stor effekt kan de ha egentligen, inte så värst stora. Kommer väl bli så att jag får se till att gå på regelbundna behandlingar i akupunktur nu för att upprätthålla det.

Tanken är väl att jag ska försöka få tid för att gå på en behandling i akupunktur och så får jag väl se hur det blir med det sen. Om det går bra eller mindre bra. Förhoppningarna är väl att jag ska kunna gå på en behandling i akupunktur och att jag sen efter det bara ska kunna få lite mer avslappning i kroppen. Förhoppningsvis så kommer jag att kunna bli av med lite smärta och lite av de spänningarna som jag har i kroppen. Det tycker jag att de lyckas med ganska bra på Hälsokällan i Mölndal, det märks verkligen att de kan sin sak. Tror inte att det kommer att behövas så värst mycket mer än bara det. Förhoppningsvis så kommer det vara allting som jag behöver och så kommer det inte blir någonting annat som blir lidande. Sen är det som sagt klart att man aldrig kan vara helt säker på vad det är som gäller, men det är ändå något som antingen går bra eller så blir det lite mer halvdant.

Du gillar kanske också...