Catering för studentfirande och födelsedagar

Catering. Hur smart är inte det egentligen? Att bara kunna beställa mat från en restaurang som man kan servera till sina gäster. Det är värt varenda krona att kunna göra det när vi har större fester, som 50-års fester eller dop. När min syster tog studenten så beställde vi catering i Lidingö, från Holmbergs Restaurang & Catering AB.

Då var det också väldigt mycket folk som skulle komma och fira henne och så skulle de droppa in med jämna mellanrum. Vi hade ingen satt tid utan det var mellan fyra och åtta på kvällen. Därför beställde vi både varm och kall catering för att det skulle finnas någonting även för de som kom lite senare. Hade vi behövt laga allting på egen hand så hade det tagit hur långt tid som helst men nu var det inga problem. De från Holmbergs Restaurang & Catering AB i Lidingö kom och började duka upp allting i god tid innan också. Hade med sig sådana där värmepannor så att maten skulle hålla sig varm. Blev riktigt bra.

Sen var det även när min pappa fyllde femtio som vi även då valde att beställa catering via samma restaurang, just eftersom vi hade varit så pass nöjda med dem. Tror att om det blir så att vi ska hålla i några andra festligheter i samma skala igen så kommer vi även då att beställa maten snarare än att laga den själv. Man sparar så otroligt mycket mer tid på det.

Du gillar kanske också...